Nieuw: Zelf uw verzekering verlengen, en toch onze kennis gebruiken: dat kan!

2 september 2015

U kunt de onderhandelingen over uw wagenparkverzekering zelf voeren. Maar bent u – vooraf – voorzien van branche-informatie, dan staat u daarin nog sterker.

Hoe werkt dat?

Via een interview horen wij van u alles over uw operatie, soort werk en uw inzet van chauffeurs.  
Downloads (eenvoudig door uw huidige verzekeraar digitaal aan te leveren)  van uw schadeverloop vanaf 2012 en uw verzekerde wagenpark vullen dat aan.
ImprovementOnly verwerkt dat in een handzaam rapport met als uitkomst: wat is voor uw wagenpark de best mogelijke verlenging?.
Dan is de keus aan u: u geeft ImprovementOnly opdracht de hele verlenging ook voor u te regelen.
Nieuw: u kunt –zonder verdere verplichting – het rapport kopen en gebruiken voor uw eigen onderhandelingen.
Het rapport is zelfs geheel gratis voor u als mocht blijken dat ons rapport niet wezenlijk lager ligt (minimaal € 5.000,-- per jaar) dan het verlengingsvoorstel van uw huidige verzekeraar.el
Interessant?

Neem contact op via mail of bel
Eric Lammers, 06 3069 0566.

 

Intensieve samenwerking met Expense Reduction Analysts

 

1 maart 2016

Dienstverlening voor klanten in wegtransport en voor assurantiemakelaars vindt plaats binnen ImprovementOnly.
Voor alle andere sectoren hebben wij de activiteiten geïntegreerd in Expense Reduction Analysts (“ERA”), (www.expensereduction.com). Expense Reduction Analysts
Met 2200 analysten wereldwijd is ERA marktleider in kostenbesparing.  Voor onze klanten betekent dat een verbreding van de know how die u van ImprovementOnly gewend bent, toegang tot kostenreductie op het totale veld van non-core spend en samenwerking binnen een internationaal netwerk.
Eric Lammers werkt sinds 1 maart 2016 als Consultant binnen Expense Reduction Analysts

 

Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015

2-10-2015

Nu te downloaden: Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015!

Waarvoor kiezen fleetowners, wat beweegt leaserijders? Bij beantwoording van die vragen kan  Het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2015 een belangrijk hulpmiddel zijn. Het rapport is hier te downloaden. fotonzoNieuw in 2015 is dat u ook zelf toegang tot de onderliggende data kunt kopen voor € 950,-- per jaar. Meer daarover vindt u hier.
Leasing is al lang niet meer de enige manier om zakelijk mobiel te blijven. Steeds meer leasemaatschappijen spelen hierop in en bieden vormen van mobiliteit aan waarbij ook het OV, de fiets en bijvoorbeeld ook het delen van auto’s denkbaar zijn.

Wij wensen u veel leesplezier. Bij vragen over úw leaseregeling en met name over de componenten verzekeringen, schade en schadereparatie, helpen wij u graag verder.

 

AFM over ImprovementOnly: geen enkel advies ter verbetering

 

23 oktober 2015

ImprovementOnly beschikt over een vergunning (nr 1204 1959) om te adviseren in schadeverzekeringen.  Namens de overheid houdt de Autoriteit Financiele Markten, (“AFM”) hierop toezicht. AFM
Een vergunning wordt alleen verlengd of afgegeven aan adviseurs van onbesproken gedrag, op basis van bewezen en actueel gehouden kennis en de nodige ervaring. Die vergunning is in 2013 aan ImprovementOnly verstrekt en is ook in 2015 weer gecheckt via een assessment. Reactie van AFM op de assessment 2015 van ImprovementOnly: geen adviezen ter verbetering.
 
Het actueel houden van de vergunning aan ImprovementOnly is zodoende een extra waarborg voor advies van hoge kwaliteit.Hoewel de meeste activiteiten van ImprovementOnly niet eens een vergunning vereisen, bieden wij deze zekerheid graag.
De AFM controleert regelmatig en zal dat ook in 2016 blijven doen. Zo blijft het toezicht door AFM voor klanten van ImprovementOnly een extra zekerheid.

 

Niet alleen de laagste tarieven zijn interessant, vergelijking gaat ook over kwaliteit

16-8-2013

Veel klanten spreken met ImprovementOnly een fee af die alleen betaald hoeft te worden als er een besparing is gerealiseerd. No cure/no pay dus.

En hoe belangrijk kostenbesparing ook is, klanten nemen ook kwaliteit van de aanbieder mee in de afweging.kwaliteitEvenals de relatie die men met die aanbieder al heeft.

ImprovementOnly speelt hier op in. In het standaard-contract is bepaald dat besparing het verschil is tussen de huidige kosten en de kosten bij de aanbieder naar keuze van de klant, ook als deze niet de laagste aanbieder zou zijn.

Klanten betalen ImprovementOnly alleen voor aanbiedingen waar zij volledig achter kunnen staan.

Aanbieders die scherp aanbieden, maar daarnaast de klant ook meerwaarde bieden krijgen zo een faire kans zaken te blijven doen.

Verlengt uw wagenparkverzekering binnenkort?

12-10-2015

Nog niets gehoord over uw verlenging per 1 januari a.s.? Dan is actie nodig voor 1 november a.s.!
Er is echt iets aan de hand bij de overgebleven verzekeraars met verstand van wegtransport.. Veel klanten wordt gevraagd een hogere premie te gaan betalen. U niet? Dan is er voor u waarschijnlijk ruimte juist minder te gaan betalen.
Wilt u hier meer over weten? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt kostenloos de brochure: “Verlengen van uw wagenparkverzekering. Najaar 2015”oudesch-oenenVoorkom dat polisregels u in de weg zitten. Wettelijk geldt een opzegtermijn van 2 maanden voor de meeste wagenparken. Wilt u verlagen of iets anders wijzigen per 1 januari as. ? Neem dan nog voor 1 november 2015 contact op.
Twee dingen die niemand wil:  
1)    Opnieuw ongevraagd hetzelfde contract krijgen wat  u al had, dus zonder premieverlaging en opnieuw voor 12, 24 of 36 maanden;
2)    uw huidige rechten verspelen door snel op te zeggen zonder dat u al over een nieuw contract beschikt.

U voorkomt dat als u uw WA verzekeraar het juiste verzoek doet. Op onze site treft u het “VerzoekGeenOpzegtermijn” aan. U mag dat vrijuit gebruiken. Uw verzekeraar mag medewerking aan dat verzoek formeel weigeren. Dat gebeurt echter zelden.
 
NB: doe dit verzoek tijdig (dus minimaal 2 maanden voor de einddatum) of laat ons dit verzorgen.
U vraagt daarmee ook nog eens alle informatie op die nodig is voor een goede verlenging. Dat scheelt u werk. Benader ons met die informatie. Blijkt dat u nergens beter kunt dan hoort u dat van ons. Kan het beter dan kunnen wij u leveren wat de optimale verlenging zou zijn. Die gebruikt u vervolgens zelf of u laat ons de hele verlenging verzorgen.

Korting 20% voor deelnemers Lean and Green

5-3-2013

Innovatieve ondernemers voelen zich thuis bij Lean and Green, de bekende landelijke campagne om te komen tot tenminste 20% reductie van CO2. Bewust omgaan met de processen in het bedrijf verlaagt ook nog eens de kosten.
ImprovementOnly ondersteunt dit initiatief van harte en nodigt ondernemers uit ook de kosten van wagenparkverzekering tegen het licht te laten houden.  Dit gebeurt op no cure/no pay-basis.

Sinds 1 maart 2013 biedt ImprovementOnly deelnemers aan Lean and Green 20%  korting op de kosten van zo’n onderzoek.

Verzekering in operational lease of daarbuiten? Vergelijken loont nog altijd!

20-6-2013

De verhoogde assurantiebelasting (van 9,7 % naar 21% per 1 januari jl.) speelt  leasemaatschappijen in de kaart.21pMet name de grotere leasemaatschappijen, bieden “casco”-verzekering, de dekking voor schade aan de eigen voertuigen, aan zonder daarover 21 % assurantiebelasting te moeten heffen, een legaal voordeel  van ca 10 % ten opzichte van “extern” verzekeren.

Maar inmiddels is gebleken dat ook “externe”  verzekeraars zich extra inspannen. In een groot aantal gevallen blijkt dat zij met nog betere tarieven komen.

Vergelijken loont daardoor nog altijd. Dit geldt voor goed geleide wagenparken vanaf ca 150 objecten, maar vaak ook al daaronder.

Wat is in uw specifieke situatie de beste keus? Steeds vaker wordt ImprovementOnly ingeschakeld om op die vraag een antwoord te vinden. Met no cure/no pay als businessmodel vormen de kosten van een dergelijk onderzoek nooit een obstakel.

ImprovementOnly van start

1-10-2012

Sinds 1 oktober 2012 is Nederland een gespecialiseerde adviseur rijker. ImprovementOnly richt zich puur en alleen op verzekering van wagenparken.

De werkwijze past helemaal in deze tijd, vooraf worden heldere afspraken gemaakt over taken en uitkomsten. De beimprovementonlylogoloning is zeer transparant.  Er wordt op no cure no pay-basis gewerkt zodat de baten altijd voor de kosten uitgaan.

ImprovementOnly richt zich op eindklanten in de sectoren Zakelijke dienstverlening/eigen vervoer, wegtransport, personenvervoer en automotive.

Ook verhuren van specialistische kennis aan adviseurs en procurement-services behoort tot de activiteiten.

Wegtransport; ook screening van de overnamepartner mogelijk

12-2-2013

Overnames door succesvolle transportondernemingen zijn nog altijd aan de orde van de dag.

Screening van het schadeverloop van het over te nemen bedrijf biedt extra inzicht in de operationele kant van de over te nemen partner, onder meer op het gebied van te verwachten schadekosten, verzuim en verloop onder chauffeurs.

Last but not least: voor overname kan ook al worden beoordeeld of verlaging van de assurantiekosten haalbaar zal zijn.

Vanaf 15 februari 2013 biedt ImprovementOnly biedt deze service ook aan, een belangrijke uitbreiding van de dienstverlening.

ImprovementOnly
Binnenweid 16, 1831BN Alkmaar (Koedijk)
Telefoon: 06-3069 0566
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Etien.nl webdesign Schagen & Noord-Holland